Europa krijuese

Prezantimi i romanit “Hije të njëbrirëshit”

raquel-martinez-hije-te-njebrireshit-ok-ok

Ftesë
Të enjten, më 21 prill 2016, ora 18,00, në sallën Unesco – Muzeu Historik Kombëtar, ju ftojmë të merrni pjesë në takimin me shkrimtaren spanjolle Raquel Martinez dhe në prezantimin romanit të saj “Hije të njëbrirëshit”, përkthyer në shqip nga Lorida Demiraqi.

Posto një koment