Libri

Festivali i Librit dhe i Artit – 2015

Instituti i Librit dhe i Promocionit & Botimet Toena organizojnë gjatë ditëve të Festivalit të Librit dhe të Artit 6-11 maj, në Pallatin e Kongreseve – Tiranë, aktivitetet e mëposhtme dhe Jeni të ftuar të merrni pjesë.

Gjatë aktiviteteve do të jenë të pranishëm edhe vetë autorët, të cilët vijnë nga vende të ndryshme të botës:
Drago Jancar (Slloveni), Veton Latifi (Maqedoni), Nasi Lera (Tiranë) Vojsava Nelo (Tiranë), Victoria Hislop (Britania e Madhe), Eqerem Canaj (Vlorë).

Posto një koment