Aktivitete Pikturë

Ftesë – Vlora në Telajo

INSTITUTI I LIBRIT DHE I PROMOCIONIT, MUZEU HISTORIK KOMBËTAR dhe BOTIMET TOENA organizojnë EKSPOZITËN E PIKTURËS VLORA NË TELAJO nga 60 artistë të peizazhit 10-20 nëntor 2014 Muzeu Historik Kombëtar

Ceremonia e çeljes: e hënë, 10 nëntor 2014, ora 18.00 

Posto një koment