Aktivitete të përditësuara Pikturë

Porgradeci në Telajo

Ceremonia e inaugurimit te ekspozites “POGRADECI NE TELAJO”, organizuar nga Instituti i Librit dhe i Promocionit me mbeshtetjen e Bashkise se Pogradecit.

 

Posto një koment