Aktivitete Aktivitete të përditësuara Kalendari i Aktiviteteve Kalendari i Aktiviteteve të Parashikuara

Ekspozita e punimeve të realizuara gjatë Kolonisë së Piktorëve të Peizazhit

Ekspozita e punimeve të realizuara gjatë Kolonisë së Piktorëve të Peizazhit “Në udhëtim me Edward Lear në Shqipëri” – Himarë.
Me mbështetjen e Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit.

  

Posto një koment