Aktivitete Aktivitete të përditësuara Kalendari i Aktiviteteve të Parashikuara

Ceremonia e çeljes së ekspozitës së kolonisë së piktorëve në Peqin

“Në udhëtim me Edward Lear në Shqipëri” – nga ceremonia e ditës së sotme të çeljes së ekspozitës në përfundim të kolonisë së realizuar në Peqin dhe gjithë zonën përreth një organizim i Institutit të librit dhe Promocionit I pranishëm ishpresidenti i Republikës së Shqipërisë z. Alfred Moisiu, kryetarja e këshillit bashkiak të Peqinit Flutura Nuka, piktorë të karrierës dhe personalitete të arteve figurative… 40 tablo me objekt bukurite e natyres dhe objektet të trashëgimisë kulturore të zonës.

Posto një koment