Aktivitete Aktivitete të përditësuara Festivali Letrar për të Rinj "Tirana 2017" - Edicioni III Kalendari i Aktiviteteve Kalendari i Aktiviteteve të Parashikuara

Festivali Letrar për të Rinj “Tirana 2019”- edicioni VI

I. Instituti i Librit dhe i Promocionit, me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës organizon:
Festivalin Letrar për të Rinj “Tirana 2019”- edicioni VI

23-29 shtator- Shkolla verore.

4 lektorë do të realizojnë leksione në Shkrim Krijues për pjesëmarrësit e këtij edicioni të Festivalit.
14- 20 tetor- Juria e Festivalit do të përcaktojë grupin fitues të këtij edicioni.

Posto një koment