Aktivitete të përditësuara Panaire

Ftesë – Panairi i 19-të i Librit në Ulqin

Ftesë
Ju ftojmë të merrni pjesë
në Ceremoninë e Çeljes së Panairit dhe në
Panairin e 19-të të Librit “Ulqini 2019”
në datat 26-31 korrik.

Adresa: Plazhi i vogël (pranë lokalit “Hollegro”).

 

Posto një koment