Aktivitete Aktivitete të përditësuara Mbrojtja Mjedisore

“Arti kundër ndotjes plastike”

Ftesë
Instituti i Librit dhe i Promocionit & Culture Zone organizojnë projektin “Arti kundër ndotjes plastike” në datat 2,3 dhe 4 Maj 2019 në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Drinit (5 Maj). Ky projekt me karakter ndërgjegjësues do të zhvillohet në qytetin e Kukësit.

Posto një koment