Aktivitete Aktivitete të përditësuara Kalendari i Aktiviteteve të Parashikuara

3-8 gusht 2018 – Instituti i Librit dhe i Promocionit organizon Panairin e Librit në Ulqin

PANAIRI i 18-të i LIBRIT “ULQINI 2018”
3-8 gusht

Botues & Librarë,

Ju ftojmë të merrni pjesë në Panairin e Librit që organizojmë në Ulqin, nga data 3-8 gusht 2018.

Ceremonia e çeljes më 3 gusht, ora 20:00, në shëtitoren e Plazhit të Vogël (pranë lokalit “Hollegro”).

Ju mirëpresim!

Për më shumë informacion dhe prenotime na kontaktoni në inbox ose në email-in instituti.libri.promocioni@gmail.com

Aktiviteti zhvillohet nën kujdesin e Komunës së Ulqini.
Organizatorë: Instituti i Librit dhe i Promocionit / Organizata Turistike Ulqin / Qendra për Kulturë Ulqin.

Lexues
Ju mirëpresim ☀️⛱️!

Posto një koment