Aktivitete të përditësuara

1-8 maj 2018 – “Në rrugët e Skënderbeut” Konsullata e Nderit të Shqipërisë në Kalabri, në bashkëpunim me Shoqatën “Magna Grecia Off-Road”, Bashkinë e Krujës në kuadër të vitit të Skënderbeut.

Nga udhëtimi i jashtëzakonshëm i anëtarëve të klubit “Magnia Grecia Off-Road” në Rrugët e Skënderbeut – një iniciativë e tyre e mbështetur nga Konsulli i Nderit i Shqipërisë në Kalabri z. Aldo Marino, nga Instituti i Librit dhe i Promocionit, Bashkia e Krujes dhe i përshëndetur përzemërsisht nga ministrja e Kulturës znj Mirela Kumbaro dhe Presidenti i Shqipërisë SH.T.Z. Ilir Meta në një ceremoni të veçantë në Muzeun Historik të Krujës.

Posto një koment