Aktivitete Aktivitete të përditësuara

Ftesë – Promovimi i librit me “Papandreun në Europë” të Theodhoros Pangallos

Botimet Toena dhe Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë organizojnë promovimin e librit “Me Papandreun në Europë” të Theodhoros Pangallos.

E hënë, 15 maj, ora 16:00

Hotel “Plazza”, salla “Queen Geraldina”.

Posto një koment