Aktivitete Aktivitete të përditësuara

Njoftim për Koloninë e Piktorëve të Penelit “Kruja në telajo – Ditët e Skënderbeut”

Njoftim

Instituti i Librit dhe i Promocionit
në bashkëpunim me
Bashkinë Krujë
në kuadër të nismave që do të ndërmerren për Vitin e Skënderbeut
organizon
Koloninë e piktorëve të penelit
“Kruja në telajo – Ditët e Skënderbeut”
22 – 26 mars 2018
në qytetin e Krujës dhe rrethinat e tij.

Ftohen të gjithë artistët shqiptarë që duan të bëhen pjesë e kësaj kolonie piktorësh të shprehin interesin e tyre në adresën instituti.libri.promocioni@gmail.com
deri më 15 mars 2018.
Instituti i Librit dhe i Promocionit do të shqyrtojë kërkesat
dhe do të përcaktojë listën e piktorëve pjesëmarrës,
të cilët do të njoftohen elektronikisht,
në mënyrë individuale nga organizatorët,
brenda datës 19 mars 2018.

Ju mirëpresim!

Posto një koment