Aktivitete Aktivitete të përditësuara

Në bibliotekën “Vexhi Buharaja” – Berat – u promovua romani i ri “Lulet e skajbotës” i shkrimtarit Namik Dokle.

Një falënderim i veçantë për referuesit në këtë aktivitet: deputetin Fadil Nasufi, drejtorin e Bibliotekës së qytetit të Beratit Arben Jaupaj, studiuesin Behar Gjoka dhe z. Kadri Kuka.

Posto një koment