Aktivitete Aktivitete të përditësuara

Në bibliotekën “Qemal Baholli” – Elbasan u promovua romani më i ri i Namik Dokles “Lulet e skajbotës”.

Një falenderim i veçantë për referuesit në këtë aktivitet: shkrimtarin Fatmir Musai, studiuesin Behar Gjoka, pedagogen Valbona Kola, drejtoreshën e bibliotekës së qytetit Aida Gashi, prof. Agim Leka dhe mësuesen Albana Shabanaj.

Posto një koment