Aktivitete Aktivitete të përditësuara

Momente nga promovimi i romanit “Lulet e skajbotës” te shkrimtarit Namik Dokle në Maliq.

Një aktivitet i organizuar kaq bukur nga regjisori dhe aktori i mirënjohur Dhimitër Orgocka.

Posto një koment