Aktivitete Aktivitete të përditësuara

Berat – Takim me Letërsinë: Namik Dokle dhe “Lulet e skajbotës”

Ftesë
24 janar 2018, ora 17:00
Biblioteka “Vexhi Buharaja”
Berat

Posto një koment