Aktivitete Aktivitete të përditësuara

Korçë – Takim me Letërsinë: Namik Dokle dhe “Lulet e skajbotës”

Korçë, 20 janar 2018, ora 11:00
Muzeu i Artit Oriental “Bratko”

Posto një koment