Aktivitete të përditësuara Europa krijuese

Promovimi i romanit “Horizont i lëvizshëm” nga Roberto Ferrucci

Promovimi i romanit “Horizont i lëvizshëm” më 23 shtator, ora 11:00, në bibliotekën e Institutit Italian të Kulturës, me praninë e shkrimtarit dhe studiuesit të veprës së Daniele Del Giudice-s, Roberto Frrucci.

14370181_1156945577700323_6417867579924194817_n14370098_1156945337700347_8449497655686493883_n14370097_1156945571033657_643875014268660682_n14368819_1157102984351249_4334078099899879758_n14355701_1156945567700324_2608123532164270628_n14469574_1156945724366975_4577099456166172049_n14440974_1156700094391538_1044068087525542104_n

Posto një koment