Europa krijuese

Promovimi i romanit “Ishulli” – Victoria Hislop

Promovimi i romanit “Ishulli” – Victoria Hislop në sallën promocionale, stenda “Toena”, në Festivalin e Librit dhe të Artit 2015, Tiranë.

1017507_867285689999648_8389028863298200173_n 11011190_867286003332950_8423263490050339625_n 11140079_867286023332948_6203705882294139856_n 11143303_867285663332984_3684566776548535352_n 11201616_867286006666283_8590147615322564255_n 11258466_867285999999617_2797108502394966631_n

Posto një koment