Europa krijuese

Promovimi i romanit “Hije të Njëbrirëshit” – Raquel Martinez

Takim me shkrimtaren spanjolle Raquel Martinez dhe prezantimi i romanit të saj “Hije të Njëbrirëshit”, Muzeu Historik Kombëtar – Tiranë.
942247_1050564178338464_2301595572175502523_n 13015601_1050564261671789_2805753249962415701_n

13055424_1074213482646591_461604107177104412_n 13006710_1074211969313409_6399216701832245028_n13076939_1074206565980616_6919770060174822620_n 13083343_1074201502647789_5037085336303188464_n

Posto një koment