Aktivitete të përditësuara Europa krijuese

Emilios Solomou promovoi romanin e tij “Ditari i një pabesie”

3 2 1

4

 

 

 

 

 

Në mjediset e Akademisë së Shkencave të Shqipërisë u zhvillua, promovimi i romanit “Ditari i një pabesie” i shkrimtarit qipriot Emilio Solomou, përkthyer nga Kristo Pulla, organizuar nga Botimet Toena & Instituti i Librit dhe i Promocionit, mbështetur nga programi “Creative Europe” dhe Ambasada Greke në Tiranë.
Prezantimin e veprës dhe të autorit për të pranishmit e realizoi gazetari Ben Andoni. Të pranishëm në aktivitet akademikë, shkrimtarë, përfaqësues të mediave, nxënës dhe lexues të shumtë.

Posto një koment